kalë panel gardh

Përshkrim i shkurtër:

trajtim sipërfaqësor: Materiali: Para hot zhytur galvanizuar, hot-zhytur galvanizuar pas ngjitur, pikturë. 

Procesi: dip hot tuba-ngjitur bashkë-saldim spote lustrim-spote anti-rusting bojë bojë-spote argjendi galvanizuar

Lartësia x I: 1800mm x 2100mm (6 binarët); 1600mm x 2100mm (5 binarët)

specifika të ndryshme janë në dispozicion në bazë të konsumatorëve të veçantë

Vertikale tub:

40 x 40 x 1.6mm / 2.0mm; 50 x 50 x 1.6mm / 2.0mm tuba katrore

32mm OD x1.6mm; 42mm OD x 1.6 mm tuba të rrumbullakëta

Horizontal tub: (6 binarët ose 5 binarët)


Detail Product

Product Tags

30x60x1.6mm / 2.0mm; 40x80x1.6mm / 2.0mm drejtkëndësh

40x40x1.6mm / 2.0mm; 50x50x1.6mm / 2.0mm tuba katrore

32mm OD x1.6mm / 2.0mm; 42mm OD x1.6mm / 2.0mm trashësi tuba rrumbullakta

Feature:

1> Portable: fast lehtë për të trajtuar (të ngritur, hiqni dhe të vënë poshtë), e bën Paneli gardh shumë fleksibël.

2> Fuqishme: Sistemi interlocking bën gardh shumë e qëndrueshme: çeliku të cilësisë dhe plotësisht saldim bën paneli më të fortë, detyrë e rëndë dhe anti-thyer; zink të lartë ose PVC veshura bëjë gardhi të qëndrueshme

3> Mbrojtja e Mjedisit: lidhja me ngjitur në lugs kllapa dhe këmbët bashkuar, nuk ka nevojë për të gërmoj vrima ose vë themelet. Dhe kjo përfitojnë mbrojtje grassland.

Tregjet kryesore: Australia, vendet evropiane, Kanada, Amerikë dhe Azi vende

Aplikacion:

panel kali është përdorur në ngritjen e kafshëve, veçanërisht për bagëtinë, lopë, kali, delet etj


Detajet e figurës

20170809151951    20170809152010

20170809152023    20170809151944


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products