Fence Australia Standard i përkohshëm

Përshkrim i shkurtër:

Size (LXH): 2400mmX2100mm, 2400mmX2100mm, 3300mmX2100mm, 2400mmX2100mm, 1200mmX2100mm.

Tube Size: OD32mm, 40mm, Thickness1.35mm, 2.00mm.

Wire Trashësia: tel 3mm Horizontal / Vertical teli, tela 4mm Horizontal / tela vertikale.

Vrimë Size: 150mmX60mm.

Trajtim Sipërfaqja: Hot-dip galvanizuar.

Hot zhytur galvanizuar Steel Clamps: trashësi 2.5mm, qendra 75mm, ndarje gjatësi 75mm, gjerësi 35mm.

Temporary Base Fence: Orange bllok plastik me beton, ndarje 75mm vrimë, 29kg pas mbushur.

Madhësia Tube:: Braces 32x2mm çeliku e galvanizuar, detyrë e rëndë baza 9mm trasha.


Detail Product

Product Tags

Rrethimi i përkohshëm është i njohur me Australian shërbimet e sigurisë .Its lartësia janë vendimtare për industri ku dëmtimi është një rrezik i vazhdueshëm. Punonjës dhe siguria publike është një prioritet për ata në: miniera, ndërtim, civile, banimi, qeveria, industrial, komercial, mirëmbajtjen ose ngjarje të veçanta.

Aplikacion:

shërbimet e tij të sigurisë lartësia janë vendimtare për industri ku dëmtimi është një rrezik i vazhdueshëm. Punonjës dhe siguria publike është një prioritet për ata në: miniera, ndërtim, civile, banimi, qeveria, industrial, komercial, mirëmbajtjen ose ngjarje të veçanta.


Detajet e figurës

20110126288    20130316190231203120

1    20170504_101419


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products