Kontrolli i cilësisë

Mbajtja përmirësim: Me anë të mënyrave të menaxhimit dhe PDCA, përmirësimin e punës e brendshëm, sipas opinioneve të jashtme dhe qëllimi ynë është për ta bërë atë më të mirë.

Kënaqshmëria Customer: Qëllimi Shërbimi ynë është "konsumatorit të parë" dhe ekzekutuar procedurën tonë nga projekti produktit, R & D, Test, prodhimin, shitjen dhe shërbimi ndaj klientit. Ne jemi të përkushtuar të gjitha për të ofruar klientëve tanë më të mirë të projektimit, të cilësisë, shërbimit dhe çmimit.

Cilësia e parë: I gjithë personeli në Hepeng nga menaxher i përgjithshëm për punonjës të nivelit bazë të gjithë të kihet parasysh "Të bësh cilësi të mirë është përgjegjësi e të gjithëve", ekzekutuar menaxhimin e PDCA. Ne përdorim 3 politikën JO: NO pranimin e mallrave të dëmtuar, No prodhimin e mallrave të dëmtuar, No prodhimin e mallrave të dëmtuar, në mënyrë që cilësia e sigurt e projektit të produktit, dizajnin, prodhimin, anijeve dhe shërbimi ndaj klientit është në kërkesë të përmbushur klientit s.

Menaxhimi i Përhershëm: Bazuar në "konsumatorit të parë" kërkesë. Ne jemi të mbajtur përmirësimin, duke u siguruar cilësi po shkon mirë, kënaqjen e klientit tonë dhe punonjës dhe, duke e bërë atë të dobishme për të arritur misionin e ndërmarrjes.

Mbajtja përmirësim, kënaqësinë e klientit, Cilësia e parë, menaxhimit të përhershëm

1