ние победиме нашиот пазар во земјата и странство и да добијат висока репутација од нашите клиенти со лепење на престиж и строга контрола на квалитетот.

Добредојдовте на нашата компанија

Ние се наоѓа во Anping Каунти, Кина, родниот град на жица мрежа.

за нас

Anping Hepeng Хардвер пребивање копродукции, Ltd е регистриран капитал од 30,1 милиони. Нашата компанија е основана врз основа на Anping Каунти Framei Хардвер Mesh Фабрика која е основана во 1995 година и еден од најраните производители на специјализирани ограда пребивање. Ние се наоѓа во Anping Каунти, Кина, родниот град на жица мрежа. Anping Hepeng Хардвер пребивање копродукции, Ltd е компанија специјализирана за автопат оградата, железнички ограда, отсјај на екранот, аеродромот ограда, играјќи земјата ограда, бодликава жица мрежа ограда, ограда затвор, заварени решетката ограда, Холандија ограда, безбедносна ограда, синџирот на линк ограда, хексагонални жица решетката ограда ...

  • index2
  • index1

Најнови Од Блог Вести

  • Dear all customers of Anping Hepeng, Thanks for your long time support and cooperation. For  the situation of the novel coronavirus of  the global, We are so glad to provide our help also to our customers who have been cooperate with us. We will  provide 100 pieces of mask for you freely. So welc...
  • LINCOLN, Neb. (KOLN) – As newlyweds Danny and Katie Poethig left Cross the Line Church Tuesday, they heard a symphony of blaring horns and cheering. Danny and Katie were supposed to get married April 17 with 500 of their closest friends and family members in attendance. Then, moved their we...